Bringebærsirup

Bringebærsirup lages av flere typer dyrkede bær. Den gamle sorten “Veten” er ikke sprøytet og ikke gjødslet med kunstgjødsel. Vi bruker også bringebærtypen “Glen Ampel”.

Bringebærsirup er en lekker dessertsirup som brukes slik den er. På grunn av kraftig smak, kan det holde med et par spiseskjeer sirup over desserten. Det mest vanlige er å bruke bringebærsirup til riskrem, men den er også nydelig til vaniljepudding, iskrem eller semulepudding.

Marinering av frisk bær eller frukt/fruktsalat i en halvtime gir en rik smaksopplevelse.
Et par spiseskjeer over frossen bær mens den tiner, gir en nydelig saus – server med en iskule eller pisket krem til.

Bringebærsirup kan brukes til glasering av and, kalkun og i sausene. I tillegg finner bringebær godt selskap i sauser til rådyr-  eller reinsdyrstek.

På vei til et godt måltid!!